Megrendelhető fellépések

NYÁRI ALIZ FÉL-PLAYBACK FELLÉPÉS

Nyári Aliz fél-playback fellépése alkalmával, saját dalai mellett, közkedvelt magyar és világslágereket ad elő zenei alapra. Előadása magas színvonalú, elegáns produkció, amely minden alkalommal elbűvöli a közönséget.

MŰSORIDŐ: 35-40 perc

 

NYÁRI ALIZ FELLÉPÉSE ZENEKARI KÍSÉRETTEL

Nyári Aliz 4 fős zenekari kísérettel történő fellépése alkalmával, felcsendülnek a közismert saját slágerei és a legszebb magyar és világslágerek, amely dalok mindannyiunk életét végigkísérik.

A produkció elegáns, különleges hangzásvilágú, melyet az énekesnő zenekara (zongora, dob, basszusgitár, gitár) közreműködésével hallhat a közönség, akik a magyar zenei élet meghatározó alakjai.

MŰSORIDŐ: 60 perc

 

NYÁRI ALIZ ÉS NYÁRI KÁROLY FELLÉPÉSE

Nyári Aliz és Nyári Károly fellépése magas színvonalú zenei produkció, amely hazánkban egyedülálló, felállását tekintve. Műsorukban közismert és kiemelkedő világserekből és saját dalaikból álló válogatás hallható, amely a két énekhang és a zongora hangzásvilágának különleges ötvözetét adja. Az előadók között lévő összhang előadásukat tovább erősíti, amely számos alkalommal bűvölte el a hallgatókat és aratott fergeteges sikert a közönség körében.

MŰSORIDŐ: 35-40 perc

 

NYÁRI ALIZ ÉS NYÁRI EDIT FÉL-PLAYBACK FELLÉPÉSE

Az ország legismertebb és legsikeresebb énekes testvérpárja, nevük egyet jelent az eleganciával, a kifinomultsággal és a minőséggel. Nyári Aliz és Nyári Edit fellépése alkalmával saját dalaik mellett, közkedvelt magyar és világslágereket adnak elő zenei alapra. A különleges testvérpár duó – formáció egyedülálló a magyar zenei palettán. Előadásuk magas színvonalú, elegáns produkció, amely minden alkalommal elbűvöli a közönséget.

MŰSORIDŐ: 30-35 perc

Nyári Aliz és Nyári Edit fellépése 4 fős zenekari kísérettel szintén megrendelhető, ebben az esetben a javasolt műsoridő 60 perc.

 

Nyári Aliz ajánlott fellépései tematikus műsor szerint is megrendelhetőek.

Dreamgirls show (filmzenei műsor)

Broadway show (musical műsor)

Slágerek a múltból (régi magyar és nemzetközi slágerek)

Divas show (ikonikus előadók dalai)

A megrendelő igénye szerint, az ajánlott fellépésekhez 2 vagy 4 fő táncos közreműködése is megrendelhető.

AlizMegrendelhető fellépések